Trouwvideo

Ik was te gast bij het huwelijk van Tessa en Stefan, “stiekem” wat beelden gemaakt.

Read more

Bubble Run Zwolle

De bubbel run met een parcours van 2.5 en 5 KM met 3 tot 6 schuim zones een leuk schuimrijk evenement voor jong en oud.

Read more

Pyreneeën Challenge Team Veere & Amelie

Van 12 tot en met 14 september 2018 vindt de Ride4Kids Pyreneeën Challenge plaats. Een driedaags sportief sponsorevenement in de Franse Pyreneeën voor fietsers en hardlopers/ wandelaars. De challenge is gekoppeld aan een goed doel; kinderen met een (energie-)stofwisselingsziekte.

Read more

promo Walking Football Zwolle

In samenwerking met een aantal Old Stars en WIJZ Welzijn een promo video gemaakt. Bewegen is belangrijk voor iedereen, zeker als je een dagje ouder wordt!
Read more

Ontmoeten, inspireren en doen…

De gebruikersdag van Roxit, Crotec en Greenvalley met inspirerende sessies, praktijkgerichte workshops, de nieuwste functionaliteiten, knoppensessies een bedrijvenmarkt, etc.

Read more

Schaatsen op natuurijs

Er wordt volop geschaatst in Overijssel. Dit kan op diverse plekken op natuurijs, zoals op de uiterwaarden langs de IJssel, in het Engels werk en de Tichelgaten.
Read more

Carnaval in Sassendonk 2018

Foto’s & Video van de aankomst van Prins Decibel.nl op het station, de brugact en de sleuteloverdracht met burgemeester Henk Jan Meijer.

Read more

ActioncAM

Filmen met een ActionCam biedt veel voordelen, doordat de camera klein is en tegen een stootje kan is het mogelijk om onder veel omstandigheden toffe beelden te maken.

Read more

Sloop oude Leen Bakker

De oude Leen Bakker wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuw appartementencomplex met de naam ‘Kop van Hoog’.

Read more

Wijthmenerplasloop

Foto’s & Video van de de 7e editie van de Wijthmenerplasloop, lopers konden kiezen tussen de 5 of 10km en er was een kidsrun van 2,5 kilometer.
Read more