De gebruikersdag van Roxit, Crotec en Greenvalley met inspirerende sessies, praktijkgerichte workshops, de nieuwste functionaliteiten, knoppensessies een bedrijvenmarkt, etc.

Keynote Danny Mekić
Technologie en innovatie-expert Danny Mekić is een autoriteit op het gebied van overheidsinnovatie. Met prikkelende voorbeelden en verrassende inzichten zet hij overheidsautomatisering en innovatie in perspectief. Welke technologische, juridische en marktontwikkelingen komen de komende jaren op ons af? Welke uitdagingen dienen zich aan en wat betekent dit voor u, voor uw organisatie en uw omgeving?

 

Sponsoring Ride4Kids

Aan het eind van deze mooie dag mocht ik een dikke waardecheque in ontvangst nemen voor de Stichting Ride4Kids. Roxit sponsort hiermee het Team waarmee ik in September samen de Pyreneeën Challenge ga fietsten. In plaats van goody bags voor onze klanten heeft Roxit dit bedacht, dit goede doel kan dit geld erg goed gebruiken!

Als je wordt geboren met een energiestofwisselingsziekte dan is er geen kans op genezing… Een medicijn bestaat niet… Je wordt steeds zieker en wordt niet oud… Dit is onacceptabel!

📸 Marco Hermsen Photography

Als je wordt geboren met een energiestofwisselingsziekte dan is er geen kans op genezing… Een medicijn bestaat niet… Je wordt steeds zieker en wordt niet oud… Dit is onacceptabel!

Ride4Kids zet zich in voor deze zieke kinderen. Zij doet dit door geld in te zamelen, onder andere door sportieve activiteiten te organiseren. Meer informatie over de Pyreneeën Challenge en ons team vind je hier: Team Veere & Amelie