Opening Skatepark

De officiele opening van het indoor skatepark in zwolle.

Read more

Riding for the Kids

een bijzondere dag op de Tourmalet ­čÄł
Read more

Promo Milde Beweegvormen

Van gymnastiek oefeningen, tot bewegen op muziek en het uitvoeren van sport en spel vormen met bekende materialen. Altijd samen met een professional. De oefeningen zijn afgestemd op de mogelijkheden van de groep.
Read more

Trouwvideo

Ik was te gast bij het huwelijk van Tessa en Stefan, “stiekem” wat beelden gemaakt.

Read more

Bubble Run Zwolle

De bubbel run met een parcours van 2.5 en 5 KM met 3 tot 6 schuim zones een leuk schuimrijk evenement voor jong en oud.

Read more

Pyrenee├źn Challenge Team Veere & Amelie

Van 12 tot en met 14 september 2018 vindt de Ride4Kids Pyrenee├źn Challenge plaats. Een driedaags sportief sponsorevenement in de Franse Pyrenee├źn voor fietsers en hardlopers/ wandelaars. De challenge is gekoppeld aan een goed doel; kinderen met een (energie-)stofwisselingsziekte.

Read more

promo Walking Football Zwolle

In samenwerking met een aantal Old Stars en WIJZ Welzijn een promo video gemaakt. Bewegen is belangrijk voor iedereen, zeker als je een dagje ouder wordt!
Read more

Ontmoeten, inspireren en doen…

De gebruikersdag van Roxit, Crotec en Greenvalley met inspirerende sessies, praktijkgerichte workshops, de nieuwste functionaliteiten, knoppensessies een bedrijvenmarkt, etc.

Read more

Schaatsen op natuurijs

Er wordt volop geschaatst in Overijssel. Dit kan op diverse plekken op natuurijs, zoals op de uiterwaarden langs de IJssel, in het Engels werk en de Tichelgaten.
Read more

Carnaval in Sassendonk 2018

FotoÔÇÖs & Video van de aankomst van Prins Decibel.nl op het station, de brugact en de sleuteloverdracht met burgemeester Henk Jan Meijer.

Read more